Qui som?

Climaglaç, S.L. va néixer l’any 1994 fruit de la unió entre les famílies Calderé i Santamaria i després d’una llarga tradició familiar en el sector dels electrodomèstics. L’empresa va començar la seva activitat dedicant-se a la venda i reparació d’electrodomèstics i, al llarg dels anys, es va anar especialitzant en el sector del fred industrial.

Actualment, gràcies a tota aquesta trajectòria, a Climaglaç oferim una àmplia varietat de serveis en el camp del fred industrial: des de la venda, el muntatge fins al manteniment de tota mena de sistemes de fred, climatització i maquinària per a l’hostaleria. També som servei tècnic  de reparació d’electrodomèstics de les marques: Balay, Bosch i Siemens.

L'evolució

Inicialment Climaglaç es va fundar en un petit local al carrer Sant Marçal de Puig-reig. Posteriorment l’empresa va anar creixent i va tenir l’oportunitat d’instal·lar-se a la nau actual, al Polígon industrial La Sala de Puig-reig.

Instal·lacions

Actualment disposem d’una superfície de 1200 m2 distribuïts en oficina administrativa, oficina tècnica, despatxos, taller i magatzem. També disposem de servei postvenda, manteniment i reparació.

A Climaglaç ens adaptem a les demandes de cada client per tal d’oferir un servei proper i a mida.