Fa més de 25 anys que treballem en el sector i des del primer dia els nostres objectius han estat proporcionar als clients serveis de qualitat i de professionalitat.

Aquest compromís ens obliga a disposar de titulacions d’instal·lador, i a estar agremiada, per a poder interpretar i avaluar les novetats, però també per a poder-les incorporar a la oferta dels nostres clients. Tanmateix, ens permet disposar dels coneixements en temes jurídics i legals per oferir el suport i assessorament necessaris perquè els projectes compleixin totes les normatives i requeriments oficials.

La normativa vigent estableix un seguit de revisions obligatòries i inspeccions actualitzades. Segons marca la legislació, cal traçar plans de manteniment dels equips i arxivar les intervencions que s’hi realitzin, ja siguin preventives o correctives.

Per aquest motiu, el nostre equip, especialitzat i adaptat a les característiques de cada empresa, s’encarrega de fer revisions preventives i elaborar informes sobre l’estat dels aparells, a banda d’emprendre les accions correctives necessàries.

A Climaglaç, S.L.

amb REIF - 080156035, disposem dels següents carnets

Empresa instal·ladora i conservadora d’instal·lacions frigorífiques

Certificats personals per a la manipulació d’equips amb sistemes frigorífics de qualsevol càrrega de refrigerants fluorats