Serveis-1

FRED

Comptem amb una àmplia estructura que ens permet oferir l’estudi, la venda, la instal·lació, el manteniment i servei tècnic de tot tipus d’equips de:

Fred industrial i comercial
Refrigeració i ventilació
Maquinària per a l'hostaleria
Climatització
Climatització de piscines

OFERIM

Estudi

A Climaglaç posem a la vostra disposició els nostres anys d’experiència per tal d’oferir-vos un estudi complet de les vostres necessitats. A partir d’aquest primer estudi oferim assessorament personalitzat per tal de satisfer la vostra demanda.

Instal·lació

Disposem d’una estructura optimitzada amb un equip de professionals que ens permet gestionar totes les fases d’instal·lació d’un ampli ventall d’equips de fred: climatització, conservació, ventilació, hostaleria i panells.

Manteniment

A Climaglaç oferim un servei de manteniment per als vostres equipaments. Un manteniment enfocat a resoldre qualsevol imprevist, mantenir les instal·lacions en perfectes condicions i allargar la vida útil dels vostres equips.

Servei Tècnic

Oferim l'opció de servei tècnic de reparació per a tots els equips de fred industrial, comercial, climatització i els equipaments d'hostaleria que instal·lem.

Serveis-4

ELECTRODOMÈSTICS

Som servei tècnic oficial del grup BSH: Balay, Bosch, Siemens, Neff, Lynx i Gaggenau. D’aquestes marques fem la posada en marxa, la reparació a domicili de tot tipus d’electrodomèstics i la venda de recanvis i accessoris, però no la venda d’aparells. La nostra zona d’actuació és a la comarca del Berguedà.