Fred

Comptem amb una àmplia estructura que ens permet oferir l'estudi, el muntatge i el manteniment de tot tipus d'equips de fred, climatització, mobiliari i equipaments per a l'hostaleria. També reparem bombes de calor de piscines. Operem a les zones del Berguedà, Bages i Solsonès.

Serveis-1

Electrodomèstics

Som servei tècnic oficial del grup BSH: Balay, Bosch, Siemens, Neff, Lynx i Gaggenau. D'aquestes marques fem la posada en marxa, la reparació a domicili de tot tipus d'electrodomèstics i la venda de recanvis i accessoris. Les nostres zones d'actuació són: Berguedà - Cerdanya (Girona)

Serveis-4

OFERIM

Estudi

A Climaglaç posem a la vostra disposició els nostres anys d’experiència per tal d’oferir-vos un estudi complet de les vostres necessitats. A partir d’aquest primer estudi oferim assessorament personalitzat per tal de satisfer la vostra demanda.

Instal·lació

Disposem d’una estructura optimitzada amb un equip de professionals que ens permet gestionar totes les fases d’instal·lació d’un ampli ventall d’equips de fred: climatització, conservació, ventilació, hostaleria i panells. També fem la posada en marxa de qualsevol electrodomèstic de les diferents marques amb les que treballem.

Manteniment

A Climaglaç oferim un servei de manteniment per als vostres equipaments. Un manteniment enfocat a resoldre qualsevol imprevist, mantenir les instal·lacions en perfectes condicions i allargar la vida útil dels vostres equips o electrodomèstics.

Servei Tècnic

Oferim l'opció de servei tècnic per a tots els equips de fred industrial, comercial i els equipaments d'hostaleria que instal·lem. També som servei tècnic oficial en manteniment i reparació d’aparells electrodomèstics de les marques del grup BSH: Balay, Bosch, Siemens, Neff, Lynx i Gaggenau.