Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

REFRIGERACIÓ

A Climaglaç som especialistes en la venda, instal·lació i el manteniment de cambres frigorífiques, tant de congelació com de conservació. Oferim una gran varietat de mides i capacitats per a tota mena d’establi- ments i sectors alimentaris: fruiteries, peixateries, carnisseries, floristeries, hotels, restaurants, etc.

Conservació

2

Murals /

Baixos mostradors

1

Neveres / Vitrines

/ Armaris expositors

conservacio

Cambres de conservació

Conservacio-vinoteques

Vinotques

Congelació

Congelacio-congeladorshoritz

Congeladors horitzontals

Congelacio-cambres

Cambres de congelació

8

Congeladors verticals

/ Armaris

VENTILACIÓ

Disposem d’assecadors d’embotits, formatges i altres aliments deshidratats. Aquests sistemes permeten substituir els processos naturals de curació i ens brinden l’oportunitat d’accelerar l’assecat i treballar durant tot l’any independentment de les condicions meteorològiques. Els assecadors ens permeten mantenir una temperatura i una humitat adients per tal de crear unes condicions ambientals idònies i aconseguir una deshidratació gradual dels embotits, formatges o altres aliments en un temps molt més reduït que el tradicional.

Ventilació-Assecadorembotits copia

Assecadors d’embotits

03 Assecadors

Assecadors de formatges

Ventilació-bolets

Assecador d’aliments

deshidratats