Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

REFRIGERACIÓ

A Climaglaç som especialistes en la venda, instal·lació i el manteniment de cambres frigorífiques, tant de congelació com de conservació. Oferim una gran varietat de mides i capacitats per a tota mena d’establi- ments i sectors alimentaris: fruiteries, peixateries, carnisseries, floristeries, hotels, restaurants, etc.

Conservació

conservacio
Murals
Vitrines
Neveres
Cambres frigorífiques
Vinoteques
Baixos mostradors
Armaris expositors

Congelació

02 Congelacio copia
Cambres de congelació
Congeladors horitzontals
Congeladors verticals
Armaris expositors

VENTILACIÓ

Disposem d’assecadors d’embotits, formatges i altres aliments deshidratats. Aquests sistemes permeten substituir els processos naturals de curació i ens brinden l’oportunitat d’accelerar l’assecat i treballar durant tot l’any independentment de les condicions meteorològiques. Els assecadors ens permeten mantenir una temperatura i una humitat adients per tal de crear unes condicions ambientals idònies i aconseguir una deshidratació gradual dels embotits, formatges o altres aliments en un temps molt més reduït que el tradicional.

03 Assecadors
Assecadors d’embotits
Assecadors de formatges
Assecadors d’aliments deshidratats